Producten MICHEL VAN GRINSVEN   entertainer   tel: 065-3110723 Home Buikspreker Acts en shows Presentator Combinaties Voorwaarden Contact
© Michel van Grinsven         K.v.K. nr.:   34132846            1063HS 67-3 Amsterdam
SHOWS Michel kan optredens, speciaal voor mensen met een vestandelijke beperking. Tijdens deze shows zijn er vrolijke meedoe liedjes, afgestemd op het aanwezige publiek. Natuurllijk mag een buikspreekact ook tijdens deze optredens niet ontbreken, evenals hier een daar een goocheltrucje. Hieronder een korte impressie van optredens voor het Philakoor, tijdens een kooravond een concert in de Westerkerk.
PRESENTATIE Een concert, een uitvoering, of een open dag? Michel verzorgt de presentatie. Met een vlotte beschaafde babbel praat hij alles aan elkaar. Ook korte acts tussendoor behoren zeer zeker tot de mogelijkheden. In overleg is veel mogelijk. Informeert u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden, zodat Michel er ook bij U een feestje van kan komen maken.
HUISKAMER OPTREDENS Optredens welke bijzonder geschikt zijn voor entertainment op een afdeling of een kleinschalige locatie. Hiervoor heeft Michel een verrijdbaar geluidsmeubel. Stekker in het stopcontact en spelen maar!
Optreden voor mensen met een verstandelijke beperking.