Welkom Home Buikspreker Acts en shows Presentator Combinaties Voorwaarden Contact MICHEL VAN GRINSVEN   entertainer   tel: 065-3110723
© Michel van Grinsven         K.v.K. nr.:   34132846            1063HS 67-3 Amsterdam
BUIKSPREKER Michel is één van Nederlands bekendste buiksprekers. Met leuke sprekende poppen, van papegaai, tot hond, en van aap tot levende pop.
SENIORENSHOW Diverse seniorenshow, compleet met klein decor en geluidsinstallatie. Liedjes, goochelen en buikspreken.
KINDERSHOW Interactieve kindershows, waarbij het jonge publiek zoveel mogelijk wordt betrokken bij alles. En..... voor de ouders is het ook leuk!  
COMBINATIE OPTREDEN Eerst table magic, met listige goocheltrucjes. Dan een centrale act met buikspreken, en daarna nog wat karikaturen tekenen.
Ook met Corona aanpassingen, geheel tot uw dienst! Entertainment waar het mogelijk is, geheel volgens de RIVM richtlijnen. Michel denk graag in  mogelijkheden! Denk aan een optreden in een tuin. Michel heeft een compact geluidssetje en een ruim repertoire dat ter plekke kan worden aangespast aan het aanwezige publiek. Acts waarbij de hulp van een vrijwilliger nodig was, zijn aangepast of vervangen door acts waarbij het hele publiek, op gepaste afstand interactief kan meedoen. Verras uw jarige, jubilaris of bruidspaar met een gevarieerd optreden. Een multitalent met veelzijdigheid als kenmerk. Soms hoor je als reactie “Hij kan echt alles” Doordat Michel meerdere vormen van entertainment kan bieden, maakt het dat hij multifunctioneel inzetbaar is. Bijzonder geschikt voor personeelsfeest, bruiloft, carnaval, koningsdag, Sinterklaas voorprogramma, dorpsfeest, verjaardag, familiedag, open dagen, etc. Klik boven in het keuze menu voor de mogelijkheden.  
Home