Producten MICHEL VAN GRINSVEN   entertainer   tel: 065-3110723 Home Buikspreker Acts en shows Presentator Combinaties Voorwaarden Contact
© Michel van Grinsven         K.v.K. nr.:   34132846            1063HS 67-3 Amsterdam
Interactieve kindershows, compleet met docor en professionele geluidsinstallatie. De shows zijn 60 minuten. Speciaal voor huiskamer en scholen is er ook een 45 minuten showtje Michel heeft veel ervaring in optreden voor kinderen. In het verleden werkte hij mee aan grote producties, gerelateerd aan TV programma.s. Als presentator entertainer deed hij show voor KIDS FOR ANIMALS, het Zandkasteel en Sesamstraat. Ook deed Michel optredens voor de stichting Opkikker en Kika Michel: “Als entertainer wil ik mij uiteraard wel richten op mijn artistieke vaardigheden, en niet bezig moeten zijn met politie- agenten taken. Een (iets) verhoogde, of visueel afgebakende optreedplek geeft al snel de grens aan tot waar kinderen mogen komen. Trucs en acts waarbij kinderen naar voren werden gehaald, zijn vervangen door trucs of acts waarbij iedereen gesamenlijk kan meedoen. Michel kan, indien nodig, met gekleurde tape een “grens”op de vloer plakken. Op die manier kan de show zonder problemen worden opgevoerd, en blijft de interactie met het publiek onverminderd een belangrijk gegeven.”  
SHOW: “MICHEL’s PRETPODIUM” Met leuke meedoe liedjes, interactieve goocheltrucs en natuurlijk een buikspreekact met papegaai Jeroentje, die er samen met de kinderen een dolle boel van maakt. De kinderen worden van begin tot eind bij alles betrokken!
SHOW: “HOE KAN DAT NOU?” Goocheltrucs waar de kinderen bij betrokken worden en waar ze nog lang over na zullen praten. Konijn is jarig en dat moet gevierd worden. FLoris de hond laat zien dat hij een wel heel bijzonder kunstje kan! KINDERFEESTJES Natuurlijk kan Michel ook optreden op een kinderverjaardag bij de jarige thuis of op een feestlocatie. Speciaal hiervoor is er een 45 minuten durend optreden, uiteraard ook met goochelen, liedjes en buikspreken!
KINDERSHOWS - SCHOOLSHOWS - KINDERFEESTJES
MAGIC CARE Michel verzorgt optredens voor kinderen in ziekenhuizen, en werkt mee aan optredens voor “Play for Succes” via de Stichting Magic care. Stichting GILAT Ook treedt Michel op via de Stichting Gilat, welke optredens verzorgt in meerdere kinderziekenhuizen in Nederland. ( Net zoals ze dat bij “Project Glimlach” doen )