Welkom Home Buikspreker Acts en shows Presentator Combinaties Voorwaarden Contact MICHEL VAN GRINSVEN   entertainer   tel: 065-3110723
© Michel van Grinsven         K.v.K. nr.:   34132846            1063HS 67-3 Amsterdam
BUIKSPREKER Michel is één van Nederlands bekendste buiksprekers. Met leuke sprekende poppen, van papegaai, tot hond, en van aap tot levende pop.
SENIORENSHOW Diverse seniorenshow, compleet met klein decor en geluidsinstallatie. Liedjes, goochelen en buikspreken.
KINDERSHOW Interactieve kindershows, waarbij het jonge publiek zoveel mogelijk wordt betrokken bij alles. En..... voor de ouders is het ook leuk!  
COMBINATIE OPTREDEN Eerst table magic, met listige goocheltrucjes. Dan een centrale act met buikspreken, en daarna nog wat karikaturen tekenen.
Veelzijdigheid als handelsmerk. Michel denk graag in  mogelijkheden! Een combinatie van goochelen, buikspreken en zang, doorspekt met humor. Voor binnen of buiten, voor jong of voor oud. Van kinderverjaardag tot seniorenshow, en van personeelsfeest tot bruiloft. Michel heeft eigen geluidsset toereikend tot ca. 350 personen, maar ook een compact mobiel geluidssetje, zodat voor iedere locatie de juiste keuze gemaakt kan worden. Door een ruim repertoire is er altijd een juiste invulling te vinden, en kan het optreden worden aangepast aan de situatie en de gasten. Verras uw jarige, jubilaris of bruidspaar met een gevarieerd optreden. Een multitalent met veelzijdigheid als handelsmerk. Soms hoor je als reactie “Hij kan echt alles” Doordat Michel meerdere vormen van entertainment kan bieden, maakt het dat hij multifunctioneel inzetbaar is. Bijzonder geschikt voor personeelsfeest, bruiloft, carnaval, koningsdag, Sinterklaas voorprogramma, dorpsfeest, verjaardag, familiedag, open dagen, etc. Klik boven in het keuze menu voor de mogelijkheden.  
Home