Producten MICHEL VAN GRINSVEN   entertainer   tel: 065-3110723 Home Buikspreker Acts en shows Presentator Combinaties Voorwaarden Contact
© Michel van Grinsven         K.v.K. nr.:   34132846            1063HS 67-3 Amsterdam
MAFFE LAKEI Met de tandjes en bril zoals u die wellicht kent van het TV duo Theo en Thea. Er wordt gefluisterd dat deze lakei familie is, maar dat wordt officieel niet ontkend of bevestigd. Uw gasten worden op een vrolijke manier onthaald, met wat persoonlijke aandacht. Vanaf het eerste moment worden uw gasten vast in een vrolijke stemming gebracht. Gewoon binnenkomen is veel saaier dan huppelend!  Met een soort ontwapenende naiviteit weet deze lakei het ijs al snel te breken! ACT De lakei kan een centrale act opvoeren met een trucje, zang en buikspreken. Uiteraard met wat interactie met het publiek. Bij deze lakei is het altijd maar weer afwachten waar hij nu weer mee komt! Ook voor de opening van het buffet, of  het aankondigen van sprekers.
HET LIVREI Het livrei ( kostuum ) is soortgelijk als die van de lakeien van het Koninklijk Huis. Het betreft hier het gala tenue, zoals u dat kent van Prinsjesdag en de staatsbanketten. Mooi grote knopen met het rijkswapen er op, gespen op de schoenen, mooi witgoed, en compleet met steek op het hoofd. Hiermee is deze lakei wellicht het mooist gekleed van alle, in te huren, lakeien.
SERIEUS Liever een serieuze lakei. Dat kan uiteraard ook. Een fraaie Koninklijke ontvangst van uw gasten, zorgt er voor dat ze direct op een waardige manier in de juiste sfeer komen. De lakei kan bij de entree uw gasten verwelkomen, sprekers aankondigen of een buffet openen. Een extra feestelijk item bij uw bruiloft, of een mooie binnenkomer bij uw evenement.
Lakei  - Een maffe lakei onthaalt uw gasten op humoristische wijze. Afgewisselt met een mop, een klein trucje, of een spreuk.