Over MICHEL VAN GRINSVEN   entertainer   tel: 065-3110723 Home Buikspreker Acts en shows Presentator Combinaties Voorwaarden Contact
© Michel van Grinsven         K.v.K. nr.:   34132846            1063HS 67-3 Amsterdam
Hoe werkt het nu verder? Wanneer u interesse heeft in een optreden van Michel, dan kunt u contact opnemen via het formulier, dat u vind onder het tapje “contact” boven in het keuzemenu. Uiteraard worden uw gegevens alleen gebruikt voor het vervolgcontact en het beantwoorden, en worden deze niet doorgespaald naar derden. Doorgaans heeft u binnen een dag een reactie. Bij spoed kunt u natuurlijk ook telefoneren, maar Michel is niet altijd telefonisch bereikbaar.
PERSFOTO’s voor publicaties. Wanneer u  foto’s op hoge resolutie nodig heeft voor uw aankondiging of programmaboekje, kan ik u deze uiteraard op verzoek aanleveren.  
Wanneer u een optie of boeking wilt plaatsen, dan kunt u gebruik maken van het formulier op deze website. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Er wordt dan vrijblijvend contact met u opgenomen. Offerte, optie en boeking. Offerte. Wanneer u een aanvraag hebt gedaan, zal ik contat met u  opnemen en wordt er op maat een offerte uitgebracht. De genoemde gage is een uitkoopsom ( all in ) dus inclusief: - alle sociale lasten - loonbelasting - reiskosten - materialen Offertes zijn 4 weken geldig. LET OP... Een offerte is niet automatisch een optie! Een optie plaatsen. U kunt een vrijblijvende optie plaatsen ( recht tot kopen ) Een optie blijft twee weken staan en komt daarna te vervallen. In overleg kunnen opties worden verlengd. Een boeking. Hebt u besloten een optreden te willen boeken en zijn alle gegevens bekend, dan krijgt u een overeenkomst per mail of per post toegezonden. In de overeenkomst staan alle gemaakt afspraken omtrent het optreden. Indien u gebruik wilt maken van mijn diensten, heb ik van u dan nodig: -De datum en tijd waarop het optreden dient plaats te vinden -De naam en adresgegevens van de locatie waar het optreden dient plaats te vinden, en tevens het telefoonnummer van de locatie. -De naam en adresgegevens, zoals die op overeenkomst en de factuur zullen komen te staan. -Een telefoonnummer en naam van de contactpersoon, ook op dag van het optreden. -het geschatte aantal personen dat het optreden zal bijwonen. -eventuele speciale vragen of wensen. De geluidsinstallatie en het decor zijn geschikt voor binnen locaties.
Voorwaarden en werkwijze
Voorwaarden