Producten MICHEL VAN GRINSVEN   entertainer   tel: 065-3110723 Home Buikspreker Seniorenshow Toneelact Kindershow Combinaties Lakei Contact Voorwaarden
© Michel van Grinsven
JEROENTJE De eerste buikspreekpop waar Michel mee ging optreden. Met zijn ontwapenende slimheid weet hij in korte tijd de harten van het publiek te veroveren. Jeroentje laat zien hoe hij (op zijn manier) kan rekenen. Alles dreigt in het honderd te lopen, maar gelukkig komt alles weer goed! Jeroentje lijkt een tikkeltje brutaal, maar het blijft altijd beschaafd en pinnen de perken!  
FLORIS  Deze aandoenlijke hond, met zijn lange haren wil graag laten zien dat hij wel een heel bijzonder kunstje kan. Hij beweert helderziend te zijn. Dat moet hij natuurlijk wel eerst bewijzen. En dat doet hij!
SJORS Eigenllijk heet hij George, maar dat is te moeilijk vind hij zelf, daarom noemen we hem Sjors. Deze guitige aap komt uit Afrika en is gek op banaantjes. Die moet hij natuurlijk eerst verdienen. LEVENDE POP Iemand uit het publiek wordt een levende buikspreekpop, Hij blijkt zang en dansambities te hebben. Dat willen we allemaal wel eens zien natuurlijk!
Buikspreker- Michel is één van Nederlands bekendste buiksprekers, met 30 jaar ervaring. Michel heeft meerdere (dier)poppen, maar kan ook een act doen met iemand uit het publiek als pop.
Buikspreker